Ara que fa anys que l'actor Ivan Massagué viu a Madrid, s'ha d'aprofitar per estar amb ell quan es deixa caure per Barcelona. Una oportunitat és el Festival Primavera Sound, on va expressament per veure els seus grups favorits. Bestiari Il·lustrat va quedar allà amb ell durant l'última edició i va continuar tot un dia sense dormir fent el guiri per la ciutat.

A la platja es troben amb una "massatgista", l'actriu Alba Florejachs. Un grup d'intrèpids parkouristes es creuarà amb ells en la ruta en bus turístic. I abans d'acabar altre cop al festival, coincidiran amb l'escriptor Ben Brook, tot menjant una paella a la Barceloneta.

I, en la segona edició de la nit, la Bibiana canvia l'asfalt per les bales de palla i les "olors" de granja. Han matinat per passar un dia rodejats de vaques, porcs i molts més animals. Viatgen a la Catalunya interior. Visiten terres osonenques per oxigenar les neurones i descobrir què hi ha d'animal en l'actor i còmic Juanra Bonet. I, entre pastura i pastura, desfilaran per davant l'equip: l'actor Àngel Galan; Venga monjas, humor poca-solta en estat pur; Alex Trochut, dissenyador i tipografista i el grup Le Petit Ramon.