A partir de dilluns, els periodistes Josep Pedrerol i Lara Álvarez seran els encarregats de presentar Jugones, la nova aposta de Atresmedia Televisición per la informació esportiva de la sobretaula a La Sexta. Pedrerol i Álvarez arriben a les tardes de La Sexta amb una nova fórmula per explicar tot el que passi al món de l'esport: apostar per la informació amb rigor, donar pes a les imatges del dia, comptar amb els protagonistes de la notícia i l'anàlisi i l'opinió dels millors experts, segons ha apuntat la cadena en un comunicat.

Jugones es realitzarà en un plató que "sorprendrà" per la seva modernitat i tecnologia: una estructura de pantalles digitals que acompanyarà la informació "per mostrar les millors imatges de l'esport". A més, el nou plató comptarà amb una taula central on s'explicaran les notícies exclusives i l'última hora de les diferents disciplines esportives.

A l'equip de Jugones s'hi sumen altres periodistes esportius com Siro López, Frederic Hermel, José Luis Sánchez, Quim Domènech i Paco García Caridad, entre d'altres col·laboradors que s'aniran descobrint al llarg de la temporada.

A més, l'espai comptarà amb l'àrbitre Rafa Guerrero per analitzar tota la polèmica del futbol, i amb l'exjugador del Reial Madrid i cantant de Pignoise, Álvaro Benito.