Telecinco i Globomedia inicien el rodatge de B & B, de boca en bo?ca , la nova comèdia professional que transcorre a l'entorn dels membres d'una revista de moda i actualitat. L'elenc artístic està encapçalat per Belén Rueda, Gonzalo de Castro, Macarena García i Dani Rovira, al qual ara s'hi sumen Carlos Iglesias (Manos a la obra), Luisa Martín (Frágiles), Adolfo Fernández (Águila Roja), Neus Sanz (El Barco), Cristina Brondo (Gran Hotel), Fran Perea (Los Serrano) i Paula Prendes (Gran Hotel).

Amb B & B, de boca en boca, Telecinco aborda una vegada més el gènere de comèdia, en què ha destacat al llarg dels anys amb títols ja emblemàtics en la ficció nacional com Siete Vidas, Los Serrano, Aída -totes elles de la mà de Globomedia -, Todos los hombres sois iguales, Camera Café i La que se avecina, entre d'altres.

Oscar Bornay (Adolfo Fernández), el propietari de B & B, decideix contractar Pablo (Gonzalo de Castro) com a nou director amb l'objectiu d'incrementar les vendes de la revista. El nou fitxatge sorprendrà Candela (Belén Rueda), la sotsdirectora de la publicació, que era la candidata natural per cobrir el lloc. Per si això fos poc, Pablo és un antic nuvi que la va abandonar 18 anys enrere sense donar explicacions. L'arribada de Pablo coincidirà amb la de Sonia (Macarena García), la filla universitària de Candela, que afronta la seva primera experiència professional.

Un altre dels redactors és Juan (Dani Rovira ), un periodista júnior, apassionat i ple d'il·lusió que comparteix pis amb Mario (Fran Perea), un fotògraf ben plantat i faldiller que treballa a la revista. Juan està bojament enamorat de Vero (Cristina Brondo), la dolça i encantadora ajudant d'Estilisme. La jove amaga un gran secret que Juan descobrirà en el primer capítol de la sèrie.

La nova comèdia de Telecinco podria arribar a principis de l'any vinent, sempre que convenci els responsables de Mediaset, qui recentment s'han fet enrere en una altra de les grans apostes de la temporada, la comèdia He visto un Ángel, amb Antonio Resines.