Més de dos anys després del final de la segona temporada, TVE ha anunciat l'estrena de la tercera entrega de la sèrie Los misterios de Laura per a principis d'aquest nou any.

La ficció, proganitzada per María Pujalte i Oriol Tarrasón, s'emetrà cada dilluns a partir del 13 de gener, en l'horari que fins ara ocupava Isabel, que es va acomiadar a finals de desembre.

Així, Los misterios de Laura competirà amb els nous capítols de La que se avecina, a Telecinco, i amb els darrers episodis d'El tiempo entre costuras, l'exitosa ficció històrica que ha estrenat aquesta temporada Antena 3.

El retard en l'emissió de la tercera temporada es deu als problemes econòmics que pateix TVE i que també han provocat l'endarreriment en l'estrena de nous capítols de sèries com Águila Roja, IsabelGran Reserva.

Aquest no és, però, el primer entrebanc que pateix la sèrie de misteri, ja que la seva segona temporada també es va estrenar gairebé dos anys després del final de la primera entrega.

Aquesta nova temporada comptarà amb l'aparició d'actors com Rubén Ochandiano, Miguel Barberá, Elena Ballesteros, Alicia Borrachero, Miguel Rellán o Assumpció Balaguer.

Bosch i Martín

En aquests nous episodis, però, també hi participarà Lydia Bosch, que interpretarà un misteriós personatge, Natalia Palazón, i Luisa Martín.

Aquesta darrera interpretarà l'agent Ortega que, fent un crossover amb la sèrie Gran Reserva, interpretarà una policia que ajudarà Laura Lebrel, el personatge de Pujalte, a resoldre un cas que relacionarà les dues trames.