Un grup de 93 nens intentaran a partir d'avui aconseguir el títol de La Voz en l'edició infantil del concurs musical, en el qual repeteixen Jesús Vázquez i els coaches Rosario, Malú i David Bisbal, els qui van coincidir, en l'acte de presentació celebrat dilluns passat, a assenyalar el "talent" i l'"emoció" que han trobat en els concursants. "Els nens ens han sorprès més que els grans per la seva qualitat artística, alguns són autèntics prodigis", va explicar en la presentació del programa Bisbal, qui recentment va anunciar la seva marxa de l'edició d'adults però que va gravar al juliol passat La Voz Kids, de la qual no dubta que en un futur "sortirà algun número 1 d'aquest país". I això que el 80 per cent dels candidats han cantat en anglès, ha afegit el cantant d'Almeria, quelcom que dóna idea, va puntualitzar, "de l'actualitat musical del nostre país".

Rosario no va poder estar al costat dels seus companys perquè està de gira per Colòmbia i Mèxic, encara que Telecinco va mostrar a la premsa un vídeo en el qual va qualificar La Voz Kids com un "programa molt emocionant", en el qual han "rigut i plorat" a parts iguals. De la seva banda, Jesús Vázquez, que presenta el talent show al costat de Tania Llasera, s'ha emportat la part menys divertida d'aquest espai "ple de veritat i espontaneïtat", la de consolar "les àvies dels nens, que de vegades no entenen molt bé per què no passa el seu nét l'eliminatòria", va explicar el presentador gallec.

La Voz Kids, un programa per a tota la família, segons responsables de la productora Boomerang TV, s'estrena aquesta nit a Telecinco i tindrà set entregues de format molt similar al dels adults, fins arribar a la final, en la qual el guanyador aconseguirà una beca per estudiar i l'opció de gravar un disc amb Universal. En aquesta versió només hi ha tres coaches, no obstant això, Antonio Orozco, que va debutar en l'última edició sènior, assessora Bisbal, mentre Niña Pastori i Carlos Rivera faran el mateix amb Malú i Rosario, respectivament.