Telecinco emetrà aquesta nit, "respectant el sentiment de la família", una nova entrega del seu talent show La Voz Kids, corresponent a les "batallas" en les quals va participar la nena valenciana Iraila la Torre, que va morir dilluns als 11 anys, en no poder superar un càncer. "Respectant el sentiment de la família d'Iraila, Telecinco emetrà La Voz Kids sense cap modificació sobre el contingut gravat fa mesos", van informar en un comunicat fonts de la cadena.

Mediaset España havia explicat dimarts, quan es va conèixer la notícia, que representants de la cadena i la productora, Boomerang TV, viatjaven a València per conèixer la voluntat de la família "pel que fa a la presència de la nena en el concurs, que va ser gravat fa mesos". Els pares van informar mitjançant les xarxes socials de la defunció de la nena i van sol·licitar a qui desitgés mostrar les seves condolences i mostres d'afecte "en forma de flors o similar", que les substituís "pel seu equivalent en donatiu econòmic" a favor de l'associació Aspanion (www.aspanion.com), la qual els ha prestat "la seva generosa ajuda des de fa més de 4 anys, quan se li va detectar un càncer a Iraila". Les xarxes socials encara bullien ahir amb milers de missatges de suport a la família de la nena valenciana, que tenia el somni de ser cantant, i que abans d'emocionar en les proves de La Voz Kids, s'havia quedat a les portes d'El Número Uno, el concurs de talents musicals que Antena3 va emetre fa un parell d'anys.

Amb l'emissió d'aquesta nit, La Voz Kids entra en la seva recta final, protagonitzada pels duels musicals de "las batallas", que designaran els nou finalistes del concurs. Els 15 joves artistes que encara no havien aparegut en pantalla en aquesta fase del concurs, entre ells Iraila, interpretaran un mateix tema musical de tres davant David Bisbal, Malú i Rosario Flores i els seus assessors, Antonio Orozco, Carlos Rivera i Niña Pastori. Els coaches tindran la última paraula.