La popular sèrie Juego de Tronos, la quarta temporada de la qual es va estrenar diumenge passat, ha estat renovada per la cadena de cable HBO dues temporades més. Els 6,6 milions d'espectadors d'audiència aconseguits per aquesta ficció en l'estrena de la seva quarta temporada suposen la millor xifra per a HBO des del final de Los Soprano, que va reunir 12 milions el 2007.

"És un fenomen que no para d'anar a més", va dir en un comunicat Michael Lombardo, president de programació de la cadena nord-americana. "David Benioff i DB Weiss -els dos creadors de la sèrie, al costat dels seus col·laboradors, continuen superant-se a si mateixos i desitgem gaudir encara més de la seva brillant narrativa", va afegir. El passat mes de març, Benioff i Weiss van admetre que els agradaria concloure la sèrie després de set o vuit temporades.

L'autor George R.R. Martin, creador de la saga literària en la qual es basa aquesta ficció èpica, va explicar al març que es debat si el serial televisiu saltarà a la gran pantalla per tancar la història definitivament. "Els llibres es van fent més i més grans. Podria necessitar una pel·lícula per lligar tots els caps per lligar", va comentar l'escriptor.