Una setmana després que l'històric presentador de televisió David Letterman anunciés la seva retirada al capdavant de The Late Show, la cadena nord-americana CBS ha fet públic que serà substituït per Stephen Colbert, conegut pel seu reeixit programa satíric guanyador d'un premi Emmy The Colbert Report.

A partir de l'any vinent, Colbert serà el nou amfitrió d'aquest programa nocturn que ha estat conduït durant 21 anys per Letterman. Segons el director i conseller delegat de la CBS, Lee Monves, han contractat Colbert per ser "un dels professionals més imaginatius i respectats de la televisió". "Els mèrits i el llegat de David Letterman són una font d'orgull increïble per tots nosaltres", va afegir el mateix Monves.

Colbert (Washington, 1964) és també autor del llibre I am America(And So Can You!), que va copar la llista dels més venuts del New York Times, i també ha treballat com a actor còmic en la sèrie Exit 57. La seva experiència en el late night és llarga, ja que va aconseguir la popularitat amb The Daily Show, de Jon Stewart, emportant-se tres premis Emmy per la seva tasca de guionista. D'aquesta manera, la qualitat de l'espai de la CBS queda assegurada.