La sèrie diària de TV3 La Riera afrontarà, a partir del setembre, una sisena temporada, segons va informar ahir la televisió pública en una nota. Aquesta ficció va arrencar al gener del 2010 com una aposta per renovar les sobretaules de la cadena amb un producte tècnicament molt més ambiciós que les sèries que la van precedir. Segons els responsables de TV3, el suport aconseguit durant aquest temps permetrà que continuï una temporada més.

Des del començament, els espectadors es van sentir atrets per aquesta família que caminava cap a la desintegració, per la vida entre fogons i el sol del Maresme. Han passat els anys i han canviat moltes coses, però dues es mantenen inalterables: la capacitat de lluita dels protagonistes i la fidelitat dels espectadors. Ara, amb el suport de l'audiència, aquesta sèrie de TV3 afrontarà una nova temporada, la sisena.

El final de la cinquena, en el capítol 942, haurà deixat resolts els interrogants plantejats fins llavors. S'han anat veient els problemes de la tornada de la Maribel, l'arribada d'en Cristian, la detenció de la Mònica, les ànsies de venjança d'en Guillem, però encara han de sorgir nous entrebancs que sacsejaran les vides de la família Guitart-Riera i de la gent que els envolta. D'aquí al desenllaç encara han d'arribar nous personatges i d'altres que retornaran a Sant Climent. La majoria, però, no hi seran benvinguts. El 20 de juliol se sabrà tot, i tindrà conseqüències més que dramàtiques que hauran d'afrontar els personatges de la sèrie al llarg de la sisena temporada. Noves crisis, situacions no desitjades, altres d'esperançadores... De tot una mica i ben intens.