El canal Discovery Channel emetrà el setembre una sèrie de documentals dedicats als taurons en què, amb testimonis d'investigadors i experts, s'explicarà com viu l'anomenat rei del mar, un dels animals més temuts per l'home.

Els esquals seran protagonistes a partir del 5 de setembre. Submarino tiburón és el primer dels documentals, en què es narra el pànic d'un grup de passatgers d'un vaixell d'observació de balenes que queda atrapat en aigües infestades de taurons. El 12 de setembre comptarà amb doble entrega amb Tiburones al acecho i Coloso, el gran tiburón blanco, dedicats a aquesta espècie que és capaç d'ingerir 11 tones d'aliments a l'any. Els últims estudis sobre els esquals que viuen a més de 300 metres de profunditat s'explicaran a Tiburón Alien, mentre el documental El tiburón de las profundidades es dedica a la llegenda d'un tauró blanc de 10 metres de longitud que habita, suposadament, a la costa de Sud-àfrica.

La sèrie es completa amb els documentals Tiburón blanco: la foto imposible, Ataque tiburón, La leyenda del Megalodón, que aborda el mite d'un enorme tauró que va viure fa 1,5 milions d'anys, Así nace un depredador, sobre l'origen d'aquestes criatures, i Tiburón martillo, el depredador solitario.