La minisèrie The Honourable Woman arribarà a Canal + Series (dial 4) el proper 25 d'octubre. Aquest emocionant i laberíntic thriller polític de la BBC i Sundance TV, està protagonitzat per la nominada a l'Oscar Maggie Gyllenhaal (La sonrisa de Mona Lisa).

Produïda per Eight Rooks i Drama Republic se centra en l'odissea personal que ha d'afrontar la prestigiosa empresària Nessa Stein en veure's involucrada en una complexa trama política d'escala internacional que la porta a enfrontar-inevitablement als fantasmes del seu turbulent passat. Des del seu prestigiós càrrec en la companyia heretada del seu pare, a qui l'OLP (Organització per a l'Alliberament de Palestina) va assassinar anys enrere davant dels seus fills, Nessa Stein dedica temps i esforç a promoure els processos de pau a l'Orient Mitjà. Una iniciativa que amaga quelcom, i que aviat la situa en el punt de mira del Servei Secret d'Intel·ligència.

Al costat de Gyllenhaal, completen l'elenc Stephen Rea (Utopía), Tob Menzies (Juego de Tronos), Lindsay Duncan (The Hollow Crown), Andrew Buchan (Broadchurch), Janet McTeer (Danys i perjudicis), Eve Best (El discurso del rey), Kate Parkinson (Sherlock) i Lubna Azbal (Paradise Now).