Les aturades parcials convocades per ahir a RTVE pel Comitè Intercentres van provocar canvis en la programació de la televisió i la ràdio pública, que van substituir els habituals programes per reposicions d'altres. El Comitè, format per CCOO, UGT, SI i USO, va convocar dues aturades de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores en tots els centres de la corporació per reclamar "un finançament estable i suficient per a un servei públic i de qualitat" i per denunciar el "desmantellament" de l'ens.

Segons va informar UGT en una nota de premsa, el 85% dels treballadors van secundar la protesta per demostrar al nou president de RTVE, José Antonio Sánchez, que "els treballadors estan disposats a lluitar per una empresa ben dimensionada econòmicament, que ofereixi un servei públic de qualitat i perquè els seus informatius siguin plurals i democràtics". El programa de Las Mañanas de La 1 que condueix la polèmica Mariló Montero es va veure afectat per les aturades del torn de matí i durant aquestes dues hores TVE va emetre reposicions d'Españoles por el mundo. A les 18.00 hores es va interrompre T con T i España Directo tampoc es va emetre en el seu horari habitual de les 19.00 de la tarda. Tots dos van substituïts per espais gravats de Comando Actualidad. A les 20.00 h la programació va tornar a la seva normalitat, amb l'emissió d'Aquí la tierra.

La programació de RNE també es va veure afectada i de les 12.05 a les 13.00 hores no es va emetre el programa España vuelta y vuelta (Radio 1) i en el seu lloc es va escoltar un documental sonor sobre el poeta Rafael Alberti. Tot seguit es va restablir la programació habitual.

Els treballadors denuncien els plans de Jose Antonio Sánchez, a qui consideren un "liquidador", i temen que apliqui un ERO, com el que ell mateix va dur a terme mentre ocupava el càrrec de director de Telemadrid.