Lara Álvarez debuta per primera vegada en el reality de Telecinco, 'Supervivientes 2015'. Serà l'encarregada de presentar el programa des d'Hondures, comunicant-se amb el presentador i líder del programa, Jorge Javier Vázquez. La periodista asturiana segueix creixent en el seu àmbit professional. Il·lusionada i amb moltes ganes de començar, se submergeix en aquest nou projecte que sens dubte serà un abans i un després a la seva carrera.

Però no només li va bé en l'àmbit professional, a la periodista també li somriu l'amor, i és que Lara manté una relació sentimental al costat del pilot de Fórmula 1, Fernando Alonso. La periodista, que passarà tres mesos a Hondures, estarà separada durant aquest temps de la seva parella.

P: Com comences aquesta aventura?

LARA ALVÁREZ: Amb moltes ganes. Estic boja de contenta. Sempre he estat seguidora de Supervivientes i l'oportunitat de treballar amb dos mestres de cerimònies com Raquel Sánchez Silva i Jorge Javier Vázquez em sembla meravellosa.

P: Ja a l'illa, què aviat!

LA: Sí, vaig amb temps perquè sóc «novata» i necessito un temps per fer-me amb les regnes, conèixer l'illa, veure per on es poder moure els concursants i treballar amb l'equip.

P: Com vas aprofitar els pocs dies que et quedaven a Madrid?

LA: Aquests dies han estat frenètics. Aquest últim cap de setmana va servir per acomiadar-me dels meus que sé que els trobaré molt a faltar perquè ells són el pilar fonamental de la meva vida, malgrat viure lluny de casa són un suport molt gran. M'he acomiadat dels amics més propers i de la família amb un sopar a casa.

P: Com has portat el no poder acomiadar-te d'Alonso sabent que estaràs tres mesos fora?

LA: Bé, ens vam acomiadar en el seu moment, però no és un comiat sinó un fins ara, ens veurem aviat, segur.

P: Però segur que t'hagués agradat acompanyar-lo a Malàisia...

LA: Clar, per descomptat però avui és un dia meravellós pels dos, per a ell perquè torna als circuits i per mi perquè afronto un nou projecte.

P: Com t'has preparat?

LA: He parlat amb metges especialistes en malalties tropicals que m'han explicat els símptomes que pots tenir si em passa alguna cosa allí. M'he posat cinc vacunes, algunes injectades i altres orals. A més m'han donat petits consells perquè vagi amb compte amb els aliments que ingereixo com beure sempre aigua embotellada. Porto molt Relec a la maleta perquè allí els mosquits et mengen viva i són el principal risc de transmissió de malalties.

P: Et veurem saltar des de l'helicòpter?

LA: No puc avançar molt però faré coses intrèpides, segur. No tinc ni vertigen ni cap altra por, en aquest sentit sóc una cabra boja.

P: Què et ve de gust més?

LA: Tot, treballar en el paradís és un somni i treballar amb Raquel i Jorge Javier crec que serà molt fàcil, en tots els sentits, experimentar la convivència amb els concursants també em ve de gust molt, veure a la gent al límit en una situació tan desconeguda ens ajudarà a conèixer una part amagada.

P: Fernando és tot un expert a manejar situacions de risc i pressió. T'ha donat algun consell?

LA: Que ho gaudeixi, que serà una experiència meravellosa i que aprofiti totes les oportunitats meravelloses que m'estan arribant.

P: Et preocupa que el programa pugui fracassar aquesta vegada?

LA: Vinc amb il·lusió i ganes boges però sé que recollir el testimoni de Raquel és complicat, és una professional única i molt estimada per la gent però no tinc por a fracassar. A més, aquesta edició de 'Supervivientes', amb ells dos a Madrid i l'equip de concursants que tenim no pot fallar. Tenim noves proves, noves localitzacions i nova dinàmica dins del concurs.

P: Què ens pots avançar dels concursants?

LA: Conec ara com ara només als oficials, és el gran secret d'aquesta edició, tots donaran molt de joc.

P: Què trobaràs a faltar a l'illa?

LA: Tot. A en Fernando, el menjar de la meva mare, estar en contacte amb els meus, canviar la ruïna a la qual estic acostumada i al meu gos Choco.