"Vull veure on col·loco els meus prejudicis". Aquesta frase, pronunciada per Sor Lucía Caram durant la seva immersió pel món del luxe, resumeix la disposició amb què els protagonistes de les noves edicions d'En la caja ?participen en el factual de Cuatro, que aquesta nit estrena la seva segona temporada, a partir de les 22.30 h.

Sense saber on, com ni amb qui van a trobar-se, els participants d'aquestes noves entregues del programa hauran de posar a prova creences i opinions limitants, sortir de la "zona de confort" en què basen el seu estil de vida i empatitzar amb persones amb les quals en principi no tenen res a veure. Les reaccions de cada un seran imprevisibles. Se sap com s'entra a En la caja, però no com se surt d'aquesta experiència. Produït en col·laboració amb Zeppelin TV, la segona temporada del format arrenca amb un viatge als extrems del consum: de l'austeritat solidària de la mediàtica monja Sor Lucía Caram al malbaratament sense límit d'alguns dels 465.000 milionaris que viuen al nostre país.

El programa col·locarà la ?religiosa als antípodes de la seva vida: persones que viuen al marge de les xifres, homes i dones per als qui gastar diners, sense miraments, sense límits, sense la menor ombra de dubte, és el seu esport favorit.

Al costat de Sor Lucía, altres cares conegudes de Cuatro afrontaran altres realitats que resultaran, en molts casos, autèntics termòmetres emocionals que posaran a prova la capacitat d'adaptació dels protagonistes del programa. Jesús Cintora s'enfrontarà així als "fons voltor", Adela Úcar abordarà la prostitució i Pedro García Aguado acompanyarà diversos joves durant un botellón a Granada.