Ensenyar com els catalans viatgen arreu del món i descobrir quines són les seves impressions i preferències són alguns dels eixos sobre els quals gira Gent de món, el nou programa de producció pròpia que Tv3 estrena aquesta nit, a partir de les 22.35h, just després de l'emissió del 30 minuts.

Gent de món és un programa sobre persones i viatges que segueix de prop un grup de catalans que descobreixen altres cultures i paisatges en una experiència única i irrepetible. Durant tretze capítols, que s'emetran els diumenges a la nit, els espectadors podran viatjar fins a Rússia, Israel, Jordània, Etiòpia, Armènia, Sicília, l'Iran, Itàlia, el Marroc, Turquia, Romania i la Xina. En aquest docuxou, les càmeres segueixen un grup real de persones diverses que conviuen mentre viatgen per un país o territori, en una aventura que els marca i els fa canviar el punt de vista que tenen sobre el món.

Amb una mirada irònica i divertida, el programa acompanya els viatgers mentre visiten els monuments, coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que viu en cada país que descobreixen. I, amb humor, també va dibuixant la personalitat dels protagonistes, amb les seves opinions i sensacions, que fan que tothom s'hi pugui reconèixer. Afinitats i desacords es van succeint mentre es van creant vincles.

El narrador del viatge, que no sortirà a la pantalla, serà Joan Lluís Bozzo. La veu d'aquest actor i director teatral es convertirà en un personatge més, que parla amb els viatgers, els fa preguntes i bromes. Recordant la sèrie de ficció Oh! Europa!, a més d'observar fa apunts i, sobretot, opina. La primera entrega farà un recorregut per Rússia, fent la primera parada a Moscou.