L'actriu Anne Hathaway serà la protagonista de l'adaptació televisiva de La dona de l'ambaixador. La guanyadora de l'Oscar per Els Miserables serà l'encarregada de posar-se a la pell de la dona de l'exambaixador britànic al Iemen que va ser segrestada. En format de minisèrie es basarà en la novel·la homònima escrita perlaa periodista Jennifer Steil.

«La dona de l'ambaixador és una història increïble que connecta de forma immediata i ressona en tots nosaltres sobre la base de les imatges i els titulars de les notícies d'avui en dia, que són omnipresents en l'actualitat. Som molt afortunats de tenir Anne, no podem pensar en algú millor que pugui representar l'heroïna complexa de Steil» ha explicat Mark Gordon, qui s'encarregarà de la producció, en comunicat.

Hathaway està encantada amb el nou projecte, i des del seu Instagram personal ha recomanat la lectura del llibre de Steil i ha insinuat que també s'encarregui de la producció.

La sèrie narra la vida de l'esposa de Timothy Torlot, exambaixador del Regne Unit al Iemen, que va ser blanc d'un atemptat suïcida l'any 2010. La seva dona va ser segrestada però, finalment, va ser alliberada.