El presentador Pablo Motos torna el dilluns amb la desena temporada d'El Hormiguero, en un any «molt polític» i amb els fitxatges de Dani Rovira, Ana Morgade i Manolo Sarriá, «l'alt» del Dúo Sacapuntas. «La nostra missió és entretenir però estem en el món, vénen les eleccions i volem cobrir-les», va assenyalar Motos durant la presentació i a més, el programa celebrarà els seus deu anys amb una gala «sense estar-se de res».

També, Dani Rovira s'uneix a l'equip d'El Hormiguero per aquesta nova temporada. L'actor de l'any, protagonista de la pel·lícula Ocho apellidos vascos, es deixarà veure sovint pel programa d'Antena 3 per encarregar-se de la secció de «los perretes», com ell mateix l'ha anomenat, que ajudarà a trobar una llar als gossos que ho tinguin més difícil. «Parlant, bordant o llepant» va bromejar l'actor Rovira sobre la tasca que realitzarà al programa en prime time de Motos.

Ana Morgade també passarà pel programa que estrenarà una secció dedicada a internet per descobrir coses dels convidats que no s'esperen. A més, Manolo Sarriá s'incorpora a totes les seccions i també hi haurà l'aparició dels col·laboradors ja habituals, «l'home de negre», Marron, Vaquero, Anna Simón, El Mago Yunke, entre d'altres.