El Hormiguero va batre dimarts a la nit el seu rècord d'audiència amb la visita de Pablo Iglesias. La presència del líder de Podem al plató del programa d'Antena 3 va aconseguir una quota del 21,7% i 3.823.000 espectadors, la millor dada de quota en els seus deu anys d'emissió. També es va situar com el segon programa més seguit en nombre d'espectadors, amb 3.823.000, només per darrere dels 3.855.000 que va reunir Isabel ?Preysler el passat mes d'abril.

Després comptar amb la presència en el programa de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría -el ball de la qual va aconseguir el «minut d'or» del dia amb 4.754.000 espectadors-, el proper convidat serà Albert Rivera, encara que de moment no s'ha confirmat la data.

Un tall per a la polèmica

La visita de Pablo?Iglesias al plató del programa d'Antena 3 es va convertir també en un dels temes més comentats a les xarxes socials. Si bé, aparentment, no hi va haver cap moment polèmic, alguns internautes van mostrar el seu enuig amb la cadena, per haver fet un tall publicitari en el moment en què Iglesias havia de podar les branques d'un arbre, que simbolitzaven determinats temes.