TV3 emetrà aquesta nit el sisè viatge de la sèrie documental de gran format Catalunya Experience, presentada per Ivana Miño. En aquest capítol, l'actor i escriptor londinenc Nigel Planer coneixerà Lluís Llach durant la processó de la Dansa de la Mort a Verges i descobrirà la Tarraco romana amb Oriol Grau.

Qui no recorda el Neil, aquell hippy de la sèrie The Young Ones (Els joves) que deia: «Ei, tios! Quin mal karma!». Nigel Planer és un personatge entranyable que es va fer famós fent aquest paper. Actualment viu a Londres, té 63 anys i, a més d'actor, és escriptor, però sobretot un viatger incansable. Escriu sobre els seus viatges al blog del Huffington Post britànic i al Mail on Sunday. Amb ell, els espectadors viuran una autèntica aventura.

Fent el vermut en companyia d'uns experts en gastronomia que es van fer grans mirant Els joves i descobrint detalls emocionants d'un quadre que té penjat a casa, que es va pintar a Barcelona. A Verges, durant la processó de la Dansa de la Mort, en Nigel coneix el cantautor Lluís Llach i fa d'actor secundari, i a Tarragona, l'actor Oriol Grau li ensenya la Tarraco romana.