Els canals locals i la Xarxa engeguen avui dilluns Ben trobats, un nou magazín matinal que aposta per l'entreteniment i la divulgació en múltiples camps. Segons ha informat La Xarxa, l'objectiu d'aquest nou format és donar benvinguda a un grup de gent amb qui sentir-se a gust i voler compartir coses. El programa es podrà veure de dilluns a divendres de les deu del matí a les dotze del migdia. La periodista Clara Tena, fins ara cap d'Informatius de Canal Terres de l'Ebre, en serà la directora i presentadora, i David de Dios n'assumirà la subdirecció. El programa combinarà entreteniment, divulgació i informació de servei i que es cuinarà de bracet dels periodistes de les televisions implicades per imprimir-hi una mirada territorial.

Clara Armengol (VOTV), Carles Cortés (TAC 12), Albert Brosa (Olot Televisió), Elisabeth López (Canal Reus TV), David Mir (Banyoles TV), Jaume Borja (Canal Terres de l'Ebre) i Ares Escribà (Lleida TV) són alguns dels col·laboradors que oferiran des de diversos punts del territori les informacions o anècdotes més destacades de cada dia. El magazín neix amb la intenció d'arribar a un segment de població molt variat i de totes les edats. Ben trobat inclou seccions dedicades a la sexologia, el coaching, la nutrició, l'humor, la gastronomia i el món dels joves, en aquest cas a càrrec dels reporters del programa Adolescents.cat. L'espai també inclourà una entrevista i una actuació musical destacada al final del programa.

Entre els col·laboradors habituals hi haurà el periodista Sebastià d'Arbó, que acostarà els misteris i enigmes que amaguen els municipis catalans; el dissenyador Èrik Putzbach, que parlarà d'estilisme, i Pere Cullell, que encapçalarà la secció de successos. També inclourà una entrevista i una actuació al final del programa d'algun espectacle que es representarà en algun punt de Catalunya el cap de setmana. A la demarcació, el format es podrà veure a Olot TV, Banyoles TV, TV Ripollès, TV Costa Brava i Empordà Televisió.