RTVE obrirà el dia 22 de desembre amb el sorteig de la Loteria, narrat per Ana Belén Roy, Roberto Leal i Blanca Benlloch, «Vive la Navidad», una programació especial en què tornaran programes com Telepasión o les campanades de la mà d'Anne Igartiburu i Ramón García. La nit de Nadal arribarà un Telepasión on 70 rostres de la cadena pública retran un homenatge al Festival d'Eurovisió a través d'una paròdia de «El Ministerio del?Tiempo» i amb especials musicals de Raphael i Malú. Per primera vegada a Espanya, RTVE ofereix una gala de Nadal fent servir la tecnologia 360. Els usuaris podran veure en 360 graus tres de les actuacions estel·lars de Malú a www.rtve.es/Malu360.

Dins d'aquesta programació nadalenca, La 1 emetrà un any més, el dia 28, la gala Inocente, inocente, en què es recullen les bromes que «pateixen» cares conegudes per una bona causa amb Anne Igartiburu, Juan y Medio, Juanma López Iturriaga i Carolina Casado. Bertín Osborne oferirà dos especials de En la tuya o en la mía; un el dia 23, en què es repassaran els millors moments del programa aquesta temporada i un altre el dia 30 en què tindrà com a convidats a Anne Igartiburu i Ramón García.

La 1 comptarà l'última nit de 2015 amb José Mota, les campanades amb els veterans Ramón García i Anne Igartiburu i el programa Por muchos 2016!, conduït per Eva González, Carolina Cerezuela i Pepe Viyuela. Aquesta mateixa nit La 2 emetrà un especial de Cachitos Fin de Curso 2015, des de les 10 de la nit fins a les 3 de la matinada, amb un especial que inclourà unes originals campanades i la presència de nombrosos convidats.

La programació especial de Nadal també tindrà com a plats forts la retransmissió de la cavalcada de Reis, la nit del 5 de gener i, tot seguit, la gran final de la tercera edició del concurs Masterchef Junior.