Nadal és època de vacances, reunions familiars, sopars i televisió, molta televisió, i la nit de Nadal no pot ser menys, per això les televisions generalistes proposen continguts especials que, com és habitual, es nodreixen de clàssics. A TV3, els protagonisme serà per a Polònia, amb una edició especial que repassarà alguns del millors gags de la temporada. Per la seva banda, el canal 33 oferirà una vetllada musical que començarà a les 22.05 h amb l'emissió del concert del cantautor Raimon a Xàtiva i continuarà a les 23.15 h amb les nadales a ritme de jazz.

El retorn de Telepasión a Televisió Espanyola fluirà en un homenatge al Festival d'Eurovisió amb una paròdia d'El Ministerio del Tiempo, en què cançons com Bailar pegadosCanta y sé feliz s'interpretaran per 70 protagonistes del canal, des Cayetena Guillén Cuervo a María Casado, passant per Jacob Petrus o Anne Igartiburu. L'especial de La 1 es completarà amb sengles especials musicals protagonitzats per Raphael i Malú.

Mentrestant, Antena 3 omplirà la seva graella amb l'emissió de diversos episodis nadalencs de la popular sèrie Los Simpson. La Sexta emetrà un programa solidari d'El Club de la Comedia després d'una edició nadalenca del programa Zapeando, que amenitzarà la tarda, i un repàs als millors moments del programa de Wyoming El Intermedio.

També en el Festival d'Eurovisió s'inspira Telecinco i el seu programa La Noche de Paz, amb Paz Padilla i Joaquín Prat al comandament d'un escenari pel qual desfilaran artistes com Ainhoa Arteta, Antonio Orozco, Pablo López, o els Gemeliers, entre altres, i que inclourà una actuació del musical Cabaret.

A Cuatro els protagonistes seran els personatges de la comèdia Gym?Tony, amb un especial dedicat a la Nit de Nadal.

Aquesta programació especial es podrà veure just després del tradicional missatge del rei Felip VI, que s'emetrà a partir de les 21 hores a Telecinco, La 1, Antena 3, La Sexta i TV3, entre altres cadenes generalistes.