Aquest mes de febrer, al costat de l'estrena de The Legacy, The Last Panthers i de la nova temporada de Girls, arriben també a a Canal + Series (dial 11) dues noves i esperades entregues: la segona temporada de Better Call Saul, el reeixit spin-off de Breaking Bad, un dia després de la seva estrena als Estats Units en versió doblada o original, i la segona temporada de la sèrie dels germans Duplass, Togetherness, en versió original subtitulada, en simultani a la seva estrena als EUA.

El 2002, gairebé sis anys abans de creuar-se amb Walter White i convertir-se en l'advocat per a tot de Heisenberg, Saul Goodman es feia dir Jimmy McGill i començava a teixir la xarxa de contactes que el van portar a treballar per al narcotraficant més gran de Nou Mèxic. Però els seus començaments no van ser fàcils. Ara, arriben a la petita pantalla els següents passos de l'advocat, en una temporada que compta amb les incorporacions d'Ed Begley Jr. (A dos metros bajo tierra) com a actor convidat, en la pell d'un personatge que podria ser clau perquè Jimmy dugui a terme les seves ambicions.

Per la seva banda, Togetherness és una comèdia desenvolupada per Jay i Mark Duplass, aclamats directors de cinema indie nord-americà que han dirigit i produït més d'una vintena de pel·lícules, entre elles CyrusJeff Who Lives at Home, que arribarà a Movistar + al mateix temps que als Estats Units. La història està protagonitzada per Brett (Mark Duplass) i Michelle (Melanie Lynskey), un matrimoni d'uns trenta anys en plena lluita per adaptar-se a la paternitat. El millor amic de Brett, Alex (Steve Zissis), un actor a l'atur i en mala forma que dubta si arribarà el seu moment de glòria i la germana de Michelle, Tina (Amanda Peet), un esperit lliure que s'aferra a la solteria amb el pas dels anys, viuen amb ells.