El gegant de la tecnologia Apple prepara al costat del raper Dr. Dre la seva primera sèrie de televisió. L'estrena de la companyia en la ficció televisiva es titularà Vital Signs i comptarà amb el protagonisme i la producció de Dr. Dre, que és executiu d'Apple i cofundador del servei musical Beats.

La sèrie, que seria distribuïda a través del servei de subscripció Apple Music, tindrà sis capítols i cadascun d'ells estaria centrat en una emoció diferent. Cada episodi durarà trenta minuts i fonts properes a la producció consultades per The Hollywood Reporter-el mitjà que ha publicat en exclusiva aquesta notícia- van descriure la sèrie com un drama fosc i semi-autobiogràfic, i van afegir que presenta escenes sexuals i de violència.

Al costat de Dr. Dre formen part del repartiment de Vital Signs els actors Sam Rockwell i Mo McCrae, mentre que el realitzador Paul Hunter s'encarregarà de la direcció d'aquesta nova sèrie que d'entrada ja es presenta molt innovadora.

El projecte hauria sorgit com una idea original del mateix Dr. Dre, llegendària figura del rap i que a més va formar part recentment de la producció de la pel·lícula Straight Outta Compton, que narrava l'auge i caiguda del grup N.W.A. en el qual Dr. Dre va debutar al costat d'Ice Cube, entre d'altres.

Amb la producció de Vital Signs, Apple seguiria els passos d'un altre gegant de la tecnologia com Amazon, que ja va desembarcar amb èxit en la televisió gràcies a sèries com TransparentMozart In The Jungle.

Precisament, aquesta darrera sèrie, protagonitzada per Gael García Bernal, es pot veure a l'Estat espanyol a través del Canal+ Series i ja es troba en la seva segona temporada d'emissió amb un notable èxit d'audiència, fins el punt que va ser una de les més destacades a Estats Units durant la temporada passada.