La directora d'informatius d'Antena 3, Gloria Lomana, va anunciar que Atresmedia organitzarà el proper 9 de juny un debat entre dones dels principals quatre partits polítics, segons va publicar Formula TV.

Referent amb aquest anunci, el líder de Ciutadans, Albert Rivera, va exposar que li agradaria que hi hagués «més d'un debat electoral, un a la televisió pública i un altre en cada mitjà privat». El número u de la formació taronja va comentar que es «conformaria amb un o dos» debats per lo «complicat» que és que Mariano Rajoy participi en ells.

A més, el grup va anunciar la proposta formal als quatre principals partits polítics de la reedició de El debat decisiu. Atresmedia ha pensat en el 16 de juny com a data per emetre el debat. L'anterior debat a quatre va ser el més vist de l'any, amb més de 48,2% de quota de pantalla i 9,2 milions d'espectadors, i a més, va aconseguir ser el més comentat en xarxes, i el més seguit en totes les franges d'edat. D'altra banda, el president del Govern en funcions, Mariano Rajoy, va decidir acudir al debat a quatre després de consultar-ho amb el comitè de campanya del Partit Popular.