Aquest any es farà una edició especial del disc de La Marató de TV3 amb un doble CD, un de noves cançons, com cada any, i l'altre amb les cançons que més han emocionat de cada edició, del 2005 al 2015.

Seran els espectadors i els oients qui triïn els temes d'aquest disc commemoratiu i recopilatori a través de la web de La Marató de TV3. Perquè «Tots fem el disc dels 25!». Es tracta de triar la cançó de cada CD que més ha emocionat, la que més ha agradat, la que més records evoca. Catalunya Ràdio i TV3 se'n faran ressò a través dels programes El matí de Catalunya Ràdio, La vida i Divendres.

Tot aquell que ho vulgui podrà triar un tema de cada disc a partir d'una selecció prèvia de quatre temes per any. La selecció prèvia s'ha fet perquè quedi reflectit l'esperit del disc de La Marató de TV3: portar i transmetre les emocions de les cançons a través de gèneres i estils ben diferenciats, interpretats per artistes de sensibilitats i orígens ben diferents.

També s'ha tingut en compte en la tria dels temes totes les limitacions derivades de la petició i obtenció dels permisos i llicències de les cançons.