RTVE va arrencar aquesta setmana l'enregistrament de la segona temporada de la sèrie Olmos i Robles, amb Pepe Viyuela i Rubén Cortada com a protagonistes. Els seus deu capítols es rodaran a Madrid, la Rioja i a un plató de 1.400 metres quadrats.

RTVE ha detallat, en una nota, que l'enregistrament, que s'estendrà fins al proper mes d'octubre, s'ha iniciat a la ciutat de Madrid, amb noves recerques i investigacions policials d'aquests dos guàrdies civils de caràcter molt oposats, que intentaran resoldre tot tipus de casos.

Després de la mort de l'assassí de la primera temporada, Augusto César Alcides (Luis Miguel Seguí), nous i misteriosos successos tindran lloc en la vila de la Rioja de Ezcaray i als voltants de la comarca en la segona temporada.

Aquesta segona temporada arriba amb nous personatges interpretats per Alfonso Lara, Elena Alférez i Elisa Mouliaá, que se sumen a l'elenc encapçalat per Pepe Viyuela, Rubén Cortada, Ana Morgade, Pilar Castro, Álex O'Dogherty, Asunción Balaguer i Enrique Villén.