Una de les ficcions més aclamades de Televisió?Espanyola en la temporada que ara acaba no tindrà continuïtat. La direcció de la televisió pública ha decidit no renovar la sèrie El Caso. Crónica de sucesos per a una segona temporada. Segons ha explicat RTVE en un comunicat, la cadena vol apostar per «un altre tipus de continguts de cara a l'any que ve». No obstant això, l'ens «agraeix a la productora Plano a plano, els directors, a l'equip tècnic i a l'elenc d'actors el treball realitzat i espera tornar a col·laborar amb ells» en un futur.

La cancel·lació d'aquesta ficció, protagonitzada per Fernando Guillén Cuervo i Verónica Sánchez, ha causat certa sorpresa, atès els resultats d'audiència obtinguts en les 13 entregues emeses de la seva primera temporada. Tot i no registrar unes xifres excepcionals, El Caso ha aconseguit situar-se un 0,5% per sobre de la mitjana de la cadena, fregant els 2 milions d'espectadors (1.990.000), i amb una quota del 10,6%.

La crònica negra d'Espanya

Sorgida com una aposta personal del mateix Guillén-Cuervo, El Caso. Crónica de sucesos recollia el testimoni real d'una de les publicacions de crònica negra més populars d'Espanya entre les dècades dels seixanta i els vuitanta.?En la ficció, la història se situava al Madrid de 1966. Jesús Expósito (Guillén Cuervo), un expolicia que s'ha fet a si mateix i té un fosc passat, està condemnat a entendre's amb Clara López-Dóriga (Sánchez), una jove universitària i cosmopolita. Tots dos formen la parella de periodistes estrella d'El?Caso, el setmanari de successos líder en vendes a Espanya. Expósito i López Dóriga se submergeixen en cada entrega en alguns dels casos més escabrosos del moment, per treure a la llum la veritat.