Catalunya Ràdio inicia avui la programació d'estiu del 2016. Els realitzadors de la temporada agafen vacances, i seran substituïts pels seus relleus d'estiu, temporada que durarà fins el dia 28 d'agost.

Mònica Terribas ha passat el relleu a Òscar Fernández a El matí de Catalunya Ràdio per continuar oferint als oients el màxim rigor i pluralitat informativa. Montse Virgili presentarà el nou programa dels migdies, Interferències. El programa es farà de dilluns a divendres d'una a dues del migdia. És un temps dedicat a la cultura i a les tendències que connecta temes aparentment llunyans i els uneix a partir del fil conductor de la curiositat.

La tarda d'estiu serà de Marc Garriga amb el seu programa Això és Mórdor, que ocuparà el mateix espai de La tribu de Catalunya Ràdio de Xavi Rosiñol, de quatre a set de la tarda. Es tracta d'un un magazín d'entreteniment subversiu.

La cadena va presentar divendres la programació estival amb una festa amb els oients al Canal Olímpic de Catalunya. Grups punters de la música catalana com els Catarres, 9son o La Soul Machine van participar en la celebració.