Segons ha informat FormulaTV, una vegada complida la majoria d'edat, Felipe Juan Froilán de Todos los Santos de Marichalar i Borbó ha decidit concedir la seva primera entrevista en televisió. El programa triat ha estat Espejo público; que amb Susanna Griso al capdavant després de les seves vacances ha aconseguit l'exclusiva. El fill de Jaime de Marichalar i la infanta Elena s'enfronta a la seva primera entrevista amb un tema molt polèmic: els toros.

Així ho va avançar el mateix programa, revelant que l'anhelada entrevista serà emesa per complet avui dimarts. L'art de la tauromàquia no serà l'únic tema de què parlarà, ja que Pipe també oferirà les seves respostes davant temes més familiars i de la relació que manté amb els seus avis.

L'empipament més gran del jove ve donat pels continus desafortunats comentaris que es van publicar a les xarxes socials en contra del torero Víctor Barrio i la seva fatídica mort: «Em fa pena perquè, abans de res, es tracta del respecte a un ésser humà i el respecte a una cultura espanyola que ha estat sempre dempeus».