Atresmedia ha començat els enregistraments de Tu sí que sí, concurs de talents conduït per Cristina Pedroche, que assegura que la "nova fórmula" del programa "sorprendrà l'espectador". Per l'escenari passarà "qualsevol persona que vulgui demostrar el seu talent" a la recerca d'un premi de 30.000 euros, cosa que implica que "alguns dels participants seran boníssims, altres no tant" i fins i tot hi haurà "autèntics frikis" que garanteixen "l'humor i les rialles", a més de "grans actuacions", segons va informar ahir el grup en una nota.

Els concursants hauran de convèncer un jurat format per l'humorista Sílvia Abril, el ballarí Rafa Méndez i Soraya Arnelas.

Davant la pressió, Cristina Pedroche serà la perfecta aliada dels concursants. "Sóc la mare de tots i sempre els defenso i els dono suport davant del jurat", ha dit la presentadora, que assegura que la cadena l'ha deixat ser ella mateixa, "amb tot el que això comporta".

Produït per Gestmusic Endemol, Tu sí que sí és "un programa en majúscules", en paraules de Pedroche, tant pel "gran càsting de talents que s'ha fet" com per haver reunit un equip "bastant divertit". El nou format es podria estrenar abans que acabi l'any, a Antena 3 o a La Sexta.