Gotham, la sèrie que descobreix l'origen dels dolents mítics de DC Comics a partir de les indagacions del detectiu Jim Gordon, arriba aquesta nit en obert a Espanya de la mà de Paramount Channel, amb un episodi doble. La ficció, que compta amb el productor i guionista Bruno Heller (El Mentalista) i l'actor Ben McKenzie, conegut per interpretar Ryan Atwood a The OC, en la pell del policia James Gordon.

L'acció comença quan Jim Gordon s'incorpora al departament d'homicidis per resoldre un dels casos més sonats de Gotham: l'assassinat dels multimilionaris Thomas i Martha Wayne, pares del futur Batman. Durant la seva investigació, es mesurarà amb personatges de l'univers del còmic que ja formen part de la cultura popular com els perillosos El Pingüino, El Espantapájaros, Sr. Frío o una adolescent Catwoman, entre molts altres.

Guanyadora del premi a la Sèrie Nova Més Prometedora en els Critics Choice Awards abans de la seva estrena el 2014, la sèrie compta ja amb dues temporades completes i actualment emet als Estats Units la tercera.