n La segona temporada de Merlí arriba aquesta nit al seu final amb l'emissió, a les 22.40 h per TV3, de l'episodi que porta per títol El taoisme. La sèrie de Televisió de Catalunya, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d'Héctor Lozano i direcció d'Eduard Cortés, ha tornat a erigir-se en un dels programes estrella de la cadena pública en aquesta segona entrega.

A El taoisme, la Coralina (Pepa López) està especialment amargada i sembra la discòrdia entre els professors. En Merlí farà una proposta curiosa als alumnes i un fet impactant succeirà a l'institut, ara que s'acosta Nadal.

Boeci és un filòsof cristià, teòleg i escriptor llatí del segle VI, que va tenir una gran repercussió a l'edat mitjana. Va estudiar els autors grecs a Atenes i es va proposar de fer-los conèixer a Roma. En la seva obra més coneguda va reflexionar sobre la felicitat veritable i dóna resposta a les seves preguntes sobre el destí, la providència, la llibertat humana i el problema del mal. Ell serà el filòsof protagonista del desenllaç de la segona temporada de Merlí.

La segona temporada de Merlí ha reunit fins ara una mitjana de 504.000 espectadors amb una quota de pantalla de 19,3%. El capítol centrat en Friedrich Engels, cofundador juntament amb Karl Marx de la teoria del comunisme modern, ha estat el més vist de la temporada amb 578.000 espectadors i una quota del 22,3%.