n El gegant del comerç electrònic Amazon ha posat en marxa a Espanya la seva distribuïdora de contingut audiovisual en streaming Amazon Prime Video. La plataforma, accessible des d'ahir, es presenta amb un catàleg de sèries originals com The Grand Tour, Man in the High Castle o Crisis in six scenes, dirigida per Woody Allen. Amazon Prime Video haurà de competir en el mercat espanyol contra els gegants HBO, que es va estrenar fa unes setmanes, i Netflix, que ja fa un any que s'hi va establir.

Segons informa la plataforma al seu web oficial, el preu és de 19,95 euros l'any, amb un primer mes de prova gratuït. La pàgina web i l'aplicació de la plataforma estan disponibles en anglès, però molts dels seus títols es poden veure amb subtítols o doblades al castellà.

A més dels títols originals de la plataforma, Amazon Prime Video també inclou en el seu catàleg altres sèries d'èxit com Transparent, Mozart in the Jungle, Doctor Who, Goliath o Sneaky Pete. També s'ofereixen pel·lícules de tots els gèneres i continguts adreçats al públic infantil.