n El plat estrella avui és La Marató de TV3, que aquest any es dedica a sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Helena Garcia Melero i Ramon Pellicer són els conductors enguany del programa televisiu que arriba als 25 anys i que començarà a les 8.00 a Catalunya Ràdio fins a les 14.00 i a partir de les 10.00 s'afegirà TV3 fins a la matinada.

El programa El Suplement s'encarregarà d'inaugurar el marcador de La Marató, en directe, a Catalunya Ràdio. Durant tot el dia el programa s'anirà esquitxant de conceptes, de festa i de celebració. Tot i l'objectiu principal, sensibilitzar i donar un important impuls econòmic a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, també es dedicarà el programa a celebrar els seus 25 anys. Ariadna Oltra, Mònica Terribas, Quim Masferrer i Roger de Gràcia assumiran tasques de presentació en algun moment de les 15 hores de programa. Es faran connexions amb la Fira de Barcelona, on hi haurà més de 2.000 voluntaris atenent telèfons. Hi haurà actuacions d'Il volo, de musicals com Scaramouche i el darrer marcador arribarà amb Priscilla, el musical. A més, cares conegudes de Tv3 faran actuacions especials.

La Marató també es viurà fora del plató de TV3. En total hi ha més de 3.000 activitats arreu del territori que col·laboren amb el programa i onze poblacions de fora de Catalunya també n'organitzen alguna.

La Marató coincideix amb el partit del Barça contra l'Espanyol. Malgrat que no s'ha aconseguit canviar el dia de celebració del derbi, els equips del Barça i l'Espanyol sortiran al terreny de joc amb la samarreta de La Marató igual que els equips del FC Barcelona de bàsquet i de la Penya, que jugen al migdia.

Per primera vegada, TV3 oferirà una realització en 360º en directe amb diverses càmeres durant el programa. Després de l'emissió del Telenotícies vespre i fins al final del programa, els espectadors podran descobrir altres punts de vista de La Marató a través del seu telèfon mobil o per la web del programa.