El concurs Saber y Ganar de La 2 celebrarà aquest mes 20 anys en antena amb un programa que repassa la seva història, diversos especials en què participaran alguns dels millors concursants que han passat pel plató i una emissió en directe. Segons ha informat RTVE, el concurs més veterà de la televisió ha preparat una programació especial, que començarà avui amb un recorregut per la història del programa que inclourà imatges del presentador Jordi Hurtado en el primer dia d'emissió.

Els especials continuaran entre el 13 i el 16 de febrer amb la participació d'alguns dels millors concursants que han passat pel programa i el dia 17 de febrer, data de l'aniversari, Saber y Ganar s'emetrà per primera vegada en directe, en una edició dedicada a les tres persones que han arribat als 200 programes.

Saber y Ganar és un concurs de divulgació cultural que va iniciar les seves emissions el 17 de febrer de 1997. Al llarg d'aquestes dues dècades, han passat pel programa 2.269 concursants, s'han formulat 360.000 preguntes i s'han emès 3.000 hores de gravacions.