Velvet, la sèrie d'èxit d'Antena 3, tornarà a les pantalles reinventada, amb noves trames i personatges i un nou escenari, Barcelona, gràcies a l'acord assolit entre Movistar+ i Atresmedia. Reapareixerà com a Velvet colección, amb deu nous lliuraments de 50 minuts produïts per Movistar+ amb Bambú Producciones i «mantindrà l'essència de la sèrie», segons va informar ahir en una nota l'operadora de pagament, que destaca que es tracta d'«un moviment inèdit» a la televisió espanyola.

En aquest spin-off no hi haurà Miguel Ángel Silvestre, i Paula Echevarría només apareixerà en el primer capítol. El projecte està en fase de desenvolupament de guió i càsting de nous personatges, de cara a iniciar el seu rodatge al maig i estrenar-se en l'últim trimestre del 2017.

Si en les temporades anteriors la sèrie va retratar de forma glamurosa el canvi que va viure la moda espanyola amb el pas de l'alta costura al prêt-à-porter, aquesta nova etapa transcorrerà en una altra fase: el desenvolupament del negoci aïllat i independent que aconsegueix convertir-se en una gran franquícia de moda.Velvet colección arrenca el 1967. Després de cinc anys vivint feliç a Nova York al costat d'Alberto i el seu fill, Ana Ribera torna a Espanya per fer un pas més en el seu projecte Velvet, replicant la marca a Barcelona, i amb l'objectiu d'obrir franquícies a l'estranger.