La 1 vol reunir les famílies amb No es un sábado cualquiera, el programa d'entreteniment «modernitzat» que estrena aquesta nit, a les 22 h i que, presentat per l'actor Fernando Gil, promet diversió per a tots els públics amb música en directe, humor i algun concurs. És la primera vegada que Gil, amb àmplia experiència en teatre, cinema i televisió, condueix un programa, tot i que reconeix a Efe que se sent «com peix a l'aigua» gràcies a la qualitat d'uns guions fets a la seva mida i a la seva experiència com a mestre de cerimònies en l'espectacle The Hole.

No es un sábado cualquiera, un programa que li dona l'oportunitat de «presentar al gran públic» totes les facetes que ha desenvolupat en la seva carrera, no exerceix de presentador a l'ús, sinó que protagonitza escenes humorístiques amb els convidats i condueix un concurs «molt especial» en què un dels 300 espectadors del plató haurà d'ordenar dades per aconseguir «premis molt interessants».

La música en directe i l'humor són les principals bases d'un format d'entreteniment que Fernando Gil defineix com «modernitzat». «La diferència respecte a altres referents de la cadena com Noche de fiesta és generacional i d'època. Part del programa, com els números d'humor, estan gravats, però una de les seves bases és la música en directe, cosa que agraeixen els grups que fins ara han passat per l'estudi, entre els quals figuren M-Clan o Antonio Orozco.