Una perruqueria mixta serà l'escenari de La Pelu, la nova comèdia que estrena avui La 1 a les 22.05 hores amb Chiqui Fernández, Anna Gras i Juanjo Cucalón com a protagonistes d'una trama que «oferirà una diversió molt refrescant» per a tots els públics. La Pelu, que s'emmarca dins del gènere short comedy, s'emetrà en capítols curts amb blocs de 25 minuts, en els quals es reflectirà el dia a dia d'una perruqueria mixta, un lloc en el qual conviuen els treballadors, els clients i els veïns del barri.

Preestrenada el mes de maig passat al Festival de Cinema i Televisió de Lleó, la sèrie oferirà humor per a tots els públics i té «un decorat únic, grans actors i un magnífic guió», segons assenyala en un comunicat de l'ens el director de cinema i Ficció de TVE, Fernando López Puig.

A un repartiment encapçalat pels actors Chiqui Fernández, Juanjo Cucalón i Anna Gras se sumen els noms de Bárbara Maestanza, Adam Jeziersky i Fernando Gil, entre d'altres, que també formaran part d'una comèdia que ha estat gravada en el centre de producció de RTVE a Sant Cugat del Vallès.