La saga de videojocs d'acció Assassin's Creed tindrà una nova adaptació audiovisual en convertir-se en una sèrie d'animació.

Així ho ha anunciat a través Facebook Adi Shankar, el productor de la saga. Al mateix missatge, Shankar també ha confirmat que la trama de la sèrie no estarà relacionada amb la dels videojocs, sinó que es tractarà d'una història completament original.

Aquesta no serà la primera experiència de Shankar en el món de l'animació. El productor d' Assassin's Creed també és un dels responsables de la sèrie d'animació basada en el videjoc Castlevania, que avui s'estrena a través de la plataforma digital Netflix.

Ara la incògnita se centra a saber quina acollida tindrà la sèrie, després que l'adaptació cinematogràfica que es va estrenar el 2016 -i que comptava amb actors de la talla de Michael Fassbender i Marion Cotillard- tingués una recaptació i una crítica molt per sota de les expectatives.

La ficció històrica que defineix la saga ha atrapat aficionats als videjocs arreu del món. De fet, el 27 d'octubre d'aquest 2017 arribarà a Espanya l'última edició del videojoc, Assassin's Creed Origins.