Aquesta nit el programa 60 minuts del Canal 33 estrena el documental La revolució de l'altruisme, un reportatge que estudia de manera científica la tesi que defensa que la societat ha de ser més solidària.

El documental pretén contradir la teoria que diu que l'home es mou per interès propi i es fixa en les noves investigacions en el camp de la ciència política, psicològica o sociològica que estan forçant a repensar les accions humanes i la seva motivació.

El reportatge també analitza les poderoses raons biològiques que permeten creure que els grups de cooperació poden lluitar contra l'egoisme, posant per exemple el comportament dels nens o els instints altruistes dels animals.

La tesi que es deriva de la investigació i sobre la qual s'estructura el documental és que si l'altruisme és intrínsec en l'home, s'hauria de poder estructurar la societat al voltant de la solidaritat. Matthieu Ricard, pioner d'un nou moviment que propugna la cooperació, també apareixerà al documental per explicar els nous reptes globals que cal afrontar.

Després, s'emetrà un altre documental, Germanes bessones.