Els periodistes Àngels Barceló, Isabel Gemio, Susanna Griso i Josep Cuní han estat distingits amb alguns dels premis Ondas 2017 de ràdio i televisió, que concedeix anualment Ràdio Barcelona de la Cadena Ser, i en els quals també han estat distingits Jarabe de Palo i Alejandro Sanz.

També s'ha premiat la tasca de totes les ràdios catalanes en reconeixement a la cobertura informativa dels atemptats del passat mes d'agost a Barcelona i Cambrils.

En l'àmbit de la ficció a la televisió i cinema han estat distingits les sèries Sé quién eres (Telecinco) i Las Chicas del cable (Netflix), els actors Javier Gutiérrez i Josep Maria Pou i l'actriu Blanca Suárez. Així mateix, i en la categoria de millor presentador de programa de ràdio musical, els Ondas han distingit enguany Virginia Díaz, pel programa 180 grados, de Radio 3.

Els Ondas, els guardons degans de ràdio i televisió que es concedeixen a Espanya, premien cada any els professionals, empreses i treballs nacionals i internacionals més excel·lents en ràdio, publicitat radiofònica i televisió.