Després de fitxar Vincent Sanchís i Pilar Rahola, 8TV va tancar la incoroporació de Gabriel Rufián, segons va conèixer Yotele. El diputat d’ERC hauria arribat a un acord amb la cadena liderada per Nicola Pedrazzoli per emetre en exclusiva La Fàbrica, el programa d’entrevistes que té a Youtube amb un alt índex de repercussió.

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, la televisió autonòmica passarà a produir i emetre l’espai en exclusiva, ocupant el prime time dels diumenges (22h). D’aquesta manera, 8TV confirma la seva aposta per la informació de proximitat i l’actualitat política pel proper curs televisiu.

Tot i que el format mantindrà la seva essència, en la nova etapa adquirirà elements més televisius. Ara, La Fàbrica emetrà tres entrevistes al mes des de l’escenari que ha utilitzat fins ara i el quart es farà des d’un lloc diferent de Barcelona o l’àrea metropolitana. Rufián entrevistarà cada setmana un personatge diferent del panorama estatal, tant sigui actor, cantant, polític, empresari o youtuber, entre molts d’altres tipus de figura.