Reconec que sóc d'aquells que per creure'm un fet l'he d'haver vist, gairebé haver-lo "tocat". També considero que en l'administració s'ha de tenir molta cura amb els diners de tots els ciutadans. Per això, m'he quedat sorprès amb la retallada del 40% de les places de zona blava que ara es planteja l'Ajuntament de Girona al barri de Sant Narcís. Em pregunto si tot plegat no mereixia un estudi acurat abans d'escalfar els ànims entre els veïns, que s'han enfrontat als botiguers.

No sé si darrere de la creació d'aquestes places hi havia un altre motiu que no explicaven. Com podria ser acabar amb el comerç il·legal de vehicles de segona mà que s'havia establert al barri. No sé si l'objectiu era reduir les dobles fileres, habituals al sector.

Fa uns mesos, el consistori defensava a capa i espasa que era imprescindible facilitar places d'aparcament en rotació per al comerç. Especialment arran de les obres del Tren d'Alta Velocitat. S'hi han invertit diners i segur que se n'han recaptat molts més. Al final diuen que en treuen un 40%. Però mentre no ho vegi no sé si creure-m'ho.