Caldrà anar preparant-se per als robots sexuals. Esperem que siguin de maneig intuïtiu per als que no som nadius digitals. Donada la força del sexe, aquests robots reduiran la bretxa digital. Estan fent enquestes sobre si estem disposats a fer servir els robots per a una cosa tan íntima. Enquesten fora del Japó, on estan segurs de la superioritat de les màquines sobre qualsevol ésser viu. Tenen «gossobots». Aquí anem molt de mediterranis, de tàctils i propers, però per saber que els robots tindran futur només cal veure l'atenció que donen moltes persones als seus telèfons mòbils, la manera sensual amb què els acaricien, els somriures que els dediquen, la prestesa amb la qual atenen les seves trucades. S'abstreuen amb ells com aquelles parelles dels vuitanta que s'estimaven joves pel carrer. Moltes persones voldrien ser estimades com un mòbil, és a dir, com un objecte.

Amb repetició pròpia de robot espatllat a punt de treure fum s'ha dit que aquestes màquines sexuals converteixen la dona en objecte quan el que volen és convertir un objecte en dona. No agraden alguns estereotips femenins avançats per fabricants però convé recordar que es tracta de tecnologia per a fantasies que allibera a les dones de les conseqüències d'aquesta fantasia.

A més, els faran amb homes perquè hi ha mercat. Abans hi havia el paio que era «una màquina» i ara hi haurà una «màquina» que serà un paio.

L'avantatge del sexe amb robots és que no hi haurà migranyes que el pertorbin i el desavantatge, que hi haurà hackejos pertorbadors. Quines coses té l'internet de les coses!