Segueix-nos a les xarxes socials:

El preu dels pisos de lloguer o en venda s'ha col·locat en nivells que no corresponen ni de lluny a les possibilitats econòmiques del ciutadà mitjà d'aquest país. La gent comença de nou a sol·licitar préstecs que en molts casos no podrà tornar i el deute particular creix a un ritme desconegut des de fa anys. Vol dir que estem davant de l'inici d'una altra bombolla immobiliària. ¿Però quina importància té una bombolla immobiliària enfront de les incoherències d' Iglesias i Montero, o els problemes del PP, que en les enquestes se'n va pel pedregar, o a la vigorèxia de Ciutadans, formació obsessionada pels pectorals? Hi ha una transferència de la massa muscular del cos de la dreta al cos de la dreta i mitja. Aquest espectacle, afegit a la inoperància del PSOE o Podem, no ens permet observar l'evolució del cost de la vida. La política pertany ja a la indústria de l'entreteniment. Pa, futbol i Rajoy. A Cifuentes caldria fer-li un monument pel joc que ha donat. Potser l'hi facin. Mentrestant, les seves penes han estat substituïdes per l'enemistat manifesta entre la vicepresidenta del Govern i la ministra de Defensa, a més de pel xalet de Podem.

Queda espai per vigilar el desenvolupament de la bombolla? Amb franquesa, no. De manera que vostè, ciutadà necessitat, contribuent del piló, s'asseu a veure el telenotícies i escolta que els pisos han tornat a pujar, posem que un 10%, en l'últim any. La notícia no és innocent (cap no ho és). El que li estan dient en realitat és que és vostè un ximple per no ficar-se en una hipoteca com la d'Iglesias. Després de tot, l'habitatge que adquireixi avui per ics el podrà vendre d'aquí a un any per dos ics. A què, doncs, aquesta mania d'estalviar uns diners pels quals no percep ni el cost de la inflació? Va, abandoni el sofà i corri al banc de la cantonada a formalitzar un crèdit. Pensi que una persona sense crèdit és una persona desacreditada.

El més probable és que quan vostè es decideixi a entrar en el corrent creditici general, esclati la bombolla i li dinamiti la cartilla d'estalvis que amb tant d'esforç havia construït. Però, què importa aquesta pèrdua tenint en compte tot el riure que ens fan els nostres dirigents polítics?

Prem per veure més contingut per a tu