Segueix-nos a les xarxes socials:

Mediaset presenta un protocol específic per als seus espais de telerealitat

El document inclou fins a deu regles per regular la convivència i garantir la salut i el benestar dels participants

Mediaset España ha actualitzat el seu codi ètic per incloure un protocol d’actuació als seus «programes de telerealitat», que comporten aïllament i convivència de grups de persones durant períodes prolongats i que, en alguns casos, es desenvolupen en entorns complexos. Es tracta d’un document de compliment obligat, que conté deu regles bàsiques per regular la convivència i garantir la salut i el benestar dels participants d’aquest tipus de programes, segons informa la companyia en un comunicat.

El protocol d’actuació descriu, entre altres coses, els comportaments i les actituds prohibides o reprotxables, alhora que exigeix implementar prou mitjans humans i tècnics per controlar, intervenir i aturar aquestes conductes de manera immediata. En cas de detectar-se, s’activarien els protocols d’actuació, de comunicació i de denúncia pertinents.

El documental també inclou un apartat dedicat al procés de selecció dels participants, en què es defineixen els perfils idonis en funció de la tipologia de reality.

Prem per veure més contingut per a tu