Dipsalut ofereix activitats formatives als professionals que treballen en els àmbits de la protecció i la promoció de la salut. L'objectiu és facilitar l'aprenentatge continuat per tal que es puguin actualitzar constantment els coneixements i adquirir noves competències.

Un dels elements clau en aquest procés és la formació. Per això, en el marc de la salut pública, Dipsalut aposta per una oferta formativa que afavoreixi: una òptima presa de decisions, una millora en la planificació, la gestió i l'avaluació, la incorporació de noves i diferents perspectives d'anàlisi i enfocament de les polítiques de salut pública...

Així doncs, des d'aquesta perspectiva, l'oferta formativa de Dipsalut està orientada al desenvolupament dels coneixements, les habilitats i les actituds necessàries dels diferents agents que treballen en la salut pública. L'ens ofereix cursos de salut ambiental, promoció de la salut, benestar i atenció a les persones, acció social i sobre el funcionament i tècniques dels desfibril·ladors.