El Campus Salut de la Universitat de Girona i el Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) han obert fins el 14 de març la convocatòria 2022 de l’ajut e-Health COMG per a projectes de recerca i innovació en tecnologies de la salut. L’objectiu d’aquest ajut, dotat amb un màxim de 12.000 euros, és promoure projectes de recerca i d’innovació que donin com a resultat solucions tecnològiques que contribueixen a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones, que dotin els professionals sanitaris d’eines i mecanismes que contribueixin a la millora de l’assistència sanitària i que millorin la sostenibilitat del sistema sanitari. La resolució de la beca es donarà a conèixer entre el 21 de març i el 29 d’abril de 2022.

L’e-health COMG és la beca més quantiosa que atorga al COMG de les 6 ajudes anuals que dóna a la formació i a la investigació. Constitueix una aposta de l’entitat col·legial, que la va crear el 2018, atès que la implantació de les TIC en salut es visualitza com un dels elements més transformadors del model assistencial de salut i social.

Ajuda més transversal

També és l’ajuda més transversal, ja que els projectes han de potenciar treballs multidisciplinaris que agrupin un grup clínic de qualsevol institució assistencial de les comarques gironines i un grup de recerca de la UdG. Almenys un investigador principal del projecte ha d’estar col·legiat.