Segueix-nos a les xarxes socials:

Tens ganes de menjar tot el dia? Sis trucs definitius per reduir aquestes ganes i aconseguir aprimar-te

Oblida't dels suplements que et fan perdre la gana i posa en pràctica aquestes senzilles i efectives tècniques

Tens ganes de menjar tot el dia? Sis trucs definitius per reduir aquestes ganes i aconseguir aprimar-te

Un dels motius pels quals solen fracassar les dietes és perquè tenim una constant sensació de gana que ens acaba portant a picar entre hores o a afartar-nos de menjar, fent malbé aquells objectius que busquem aconseguir.

Segur que, alguna vegada has pensat a recórrer a algun suplement que et promet saciar el teu estómac, però la millor manera de fer-ho és de manera natural. No cal que recorris a cap producte addicional.

Pots aconseguir-ho posant en pràctica aquests trucs

  • Beure aigua, perquè ens ajuda a sentir-nos saciats. És recomanable tenir sempre a mà una ampolla d'aigua i beure sempre que tinguem la sensació de tenir gana. Si l'aigua ens sembla poc, una alternativa i també una bona idea és preparar-nos alguna infusió, com ara el te verd.
  • Estableix una dieta que tingui cinc àpats al dia i que no deixi passar massa hores entre un àpat i l'altre. Fixa també unes hores determinades per a cada àpat i intenta complir-les.
  • Evita menjar aliments rics en sucre, ja que aporten calories sense cap valor nutricional i a més, són aliments que aporten energia que es consumeix molt de pressa, de manera que ens faran tenir gana al cap de poc temps.
  • Els aliments rics en fibra són la solució perfecta per sentir-nos saciats, principalment perquè ocupen molt volum al nostre estómac.
  • Mastegar xiclet és una bona manera d'enganyar el nostre estómac, enviant-li el fals senyal que estem menjant alguna cosa.
  • Mantenir-nos entretinguts fa que el nostre cervell es concentri en l'activitat que estàs fent i no tingui temps de crear falsos senyals de gana.

Sis aliments que et faran sentir saciats

  1. Fruits secs: són aliments que contenen greixos saludables de digestió lenta, per tant, ens mantindran més temps saciats.
  2. Ous: són aliments que et satisfan molt de pressa, a causa del seu alt valor nutricional.
  3. Peix: especialment el salmó, per les seves proteïnes i per ser un peix gras ens mantindrà saciats. Evita menjar el peix fregit.
  4. Civada: en tenir un alt contingut en fibra ens ajudarà a no sentir gana.
  5. Cereals: en general tots els aliments rics en fibra ens faran perdre la gana durant més temps.
  6. Patata: és un aliment que ens donarà molta energia i ens generarà una alta sensació de sacietat.
Prem per veure més contingut per a tu